Nou curs a la vista!!!

Benvolguts pares i mares de l'Esplai L'Esquirol!!!

Comença l'escola pels menuts i joves, el treball pels més grans, el futbol, el basquet, les clases de repas... i també... Comença l'esplai! Comença la festa! Una altra tardor més, i ja en son 28, tornem a estar al peu del canó! L'inici de curs està fixat pel dia:

4 d'Octubre a les 16:30 als locals de l'esplai!


Tenim mooolta informació per a donar-vos així que anirem per parts:

El foulard viatger
Com ha anat l'estiu? Heu fet moltes fotos amb el foulard de l'esplai per a la nostra web? Si és que si no dubteu en enviar-les a "elfoulardviatger@celesquirol.es".


Inscripcions 2014-15
Aquestes es faran als locals de l'esplai el dissabte dia 27 de setembre en horari de 10:30 a 13:30. Per inscriure'ns, que necessitem?
  • Fitxa d’inscripció que es trobareu en el següent enllaç: Fitxa d'inscripció 2014
  • Fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor i del nen (si en té)
  • Fotocòpia actualitzada del carnet de vacunes
  • Fotocòpia de CatSalut
Aquest any tornem a mantenir el preu d'inscripció dels últims anys:
  • 65€ si repetiu un altra any!
  • 70€ nens nous (aquest preu inclou el foulard)

Reunió de Pares
La reunió de pares del primer trimestre serà dia 18 d'Octubre a partir de les 18:30. Us informarem de totes les novetats del curs, calendari del primer trimestre i moltes coses més!


Calendari i web
Tingueu present que per aquest curs, la referència principal, tot i que tinguem facebook i twitter, segueixen éssent el mailing i la nostra web! En aquesta a més podreu trobar el calendari actualitzat! Ja sabeu! Al fons a la dreta!
 

Beques d'estiu 2014
Recordeu que si vau rebre beca  per les colònies d'estiu heu de signar el rebut conforme ha estat aplicat.

Beques curs 2014-15
Aquest curs també disposarem de beques de diferent tipus: Beques de curs, beques de colónies de cap de setmana, beques de colònies d'estiu i, com a novetat, beca per als casals!


Creiem que amb aquest allau d'informació no ens deixem res! Si teniu qualsevol qüestió no dubteu en escriure’ns a aquest mateix mail!




fins Dissabte :D