L'actualitat de l'Esquirol

L'actualitat d'aquesta setmana gira al voltant dels següents temes:  Loteria, Dia de la Constitució, la festa de Nadal, Col·laboració amb la parròquia, Casal de Nadal i Cavalcada de Reis.

Comencem!

Sobre la loteria de Nadal: aquest dissabte 29, cal recordar que és l' ÚLTIM DIA per portar els diners i la matriu de la loteria! Si us ha quedat alguna sense vendre i no aconseguiu vendre-la enlloc no us preocupeu, la podeu retornar. En tot cas recordeu que la loteria de nadal és una de les vies de financiament i és interesant maximitzar aquesta entrada per poder continuar ajustant al màxim els preus. 


Sobre el pont de la constitució: Cau aquest any en dissabte (dilluns 8 és la Inmaculada). Aquest dissabte dia 6 de Desembre no hi haurà esplai.

Sobre la cavalcada de reis. Aquest any, malauradament, no hi podrem sortir cavalcada de reis. El motiu és la falta de camió. Des de ben bé l'inici de curs hem estat buscant i preguntant a coneguts, familiars, pares (a través de la reunió), etc. i ens ha estat impossible trobar-ne camions que tinguessin les característiques necessàries per poder servir. Ens vam fixar en el calendari el dia 8 de Novembre com a últim dia per decidir si la podíem portar a terme o no. Vam estirar el plaç fins aquest cap de setmana passat donat que hi havia una última opció però que es va esvair.




A inicis d'aquesta setmana l'Esplai va portar al rebost solidari de la Parròquia de Santa Maria 135kg de sucre dels 220 previstos com a pagament dels participants de la caminada Barberà - La mola del passat Maig. La resta serà entregada aviat donat que ahir vam buidar totes les existències del supermercat. Si avui hi coincidiu i no hi ha sucre, sapigueu que hem estat nosaltres :)





Sobre el casal de Nadal. Aquest dissabte s'obren les inscripcions al casal de Nadal! Demà rebreu un mail amb tot la informació! Per a les famílies del centre hi haurà una sorpresa!
 
A més... Tots sabem que s'apropa el Nadal i com cada any ens veurem el dia 20 de desembre a la Festa de Nadal per passar-nos-ho bé!, Podrem comptar amb el tradicional quinto de l'Esquirol amb premis i la SUPER PANERA!! Aviat tota la informació que necessiteu!



Això és tot! Qualsevol dubte que tingueu, podeu contactar amb nosaltres al correu electrònic de l'esplai: ce.lesquirol@gmail.com