Noticies fresques!!


Hola esquirolets i esquiroletes, com cada dimecres, us portem les noticies de l'esplai!!

En primer lloc, esperem que hagueu gaudit del passat dissabte que no hi va haver esplai!

En segon lloc, els grups d'esplai grans i supergrans faran una activitat especial i han d'estar a l'esplai a les 20:00 h. Si teniu dubtes sobre qualsevol cosa consulteu la carta que us va arribar fa uns dies el vostre mail! Si no sempre ens podeu escriure a ce.lesquirol@gmail.com

En tercer lloc, ja s'apropen les colònies del primer trimestre!! Seran els dies 15 i 16 de novembre i aquest dissabte es faran les inscripcions a les 18:30. Recordeu que en aquesta activitat també es pot demanar beca!

En quart lloc, aquest dissabte serà l'ultim dia de la recollida de documentació per a les beques.
 

Que necessitem per a demanar les beques?

Hi ha diferents casos:
 
Vaig demanar beca per a les colònies d’estiu 2014 i va ser concedida:
 
No has de portar cap documentació. Simplement dissabte parla amb qualsevol dels encarregats de beques per tal que tornem a validar la documentació ja entregada la primavera passada.
 
No vaig demanar beca per a les colònies d’estiu 2014:  
 
-Tenim la declaració de la renda: 
  • El certificat de convivència (padró) que s'ha de demanar a l'ajuntament del lloc de residència i ha d'estar actualitzat.
  • Declaració de renda del 2013 de cada membre de la família major de 18 anys amb obtenció de rendiments econòmics: fotocòpia de la pàgina on es consignen els membres de la família, del full resum de rendiments i deduccions, i del document d'ingrés o devolució segellat per l'entitat bancària o la delegació d'Hisenda corresponent.
-No tenim obligació de fer la declaració de la renda. S’ha de presentar una d’aquestes documentacions:
  • El certificat de convivència (padró) que s'ha de demanar a l'ajuntament del lloc de residència i ha d'estar actualitzat.
  • Informe social d'un professional de l'atenció social primària, on s'especifiqui la situació socioeconòmica. 
  • Fotocòpia del full de salari o certificat d'ingressos de pensió de tots els membres de la unitat familiar en edat activitat.
  • En cas d'estar en situació d'atur a de no declarar ingressos, els membres de la família majors de 18 anys hauran de presentar una fotocòpia del document acreditatiu on diu si cobren prestació per desocupació o subsidi d'atur o no, com també la quantitat que perceben per aquests conceptes.
 
 
 
Tingueu present que al demanar el padró, en segons quins ajuntaments, poden trigar més d’un dia. Demaneu-lo preferiblement aviat.
  


En cinquè lloc, i per finalitzar, tothom si ja heu venut la loteria no cal que us espereu a l'últim dia, ja la podeu retornar. En tot cas us recordem que l'últim dia es el 29 de Novembre