Sant Jordi, beques, colonies d'estiu i molt mes a les noticies fresques de l'Esquirol!!


Hola esquirolets i esquiroletes!! Aquí teniu les noves noticies de cada dimecres,, com sempre, a la difusió de l’esplai l’Esquirol!

Comencem!!

Colònies d’estiu

El dissabte dia 7 va ser la reunió de colònies d’estiu. Per als que no vau poder assistir us informem que el cost d'aquestes colònies és de 240€ en total, i que ja podeu realitzar el primer pagament o inscripció dels vostres fills aquest mateix dissabte 14 a les 18:30 !! Recordeu que el preu de inscripció és de 70€, ja us informarem quan s'han de realitzar els altres dos pagaments.

A més, la casa de colònies on passarem els 7 dies, del 22 fins al 29 de juny, serà a La Sala ,que es troba a la Vall de Lillet. Aquestes colònies estan orientades per nens/es i nois/es d'entre 4-17 anys i ,a més podeu portar al vostre amic, que us ajudarà a descomptar el 10% del preu de les colònies. I això no es tot, us podeu estalviar 100€!! si veneu tota la loteria del pernil, que us donarem a l'esplai. I també es recomanable que demaneu beques per a estalviar-vos encara més.


El límit que us podeu estalviar es del 100%, és a dir, us pot sortir les colònies gratis. I si aconseguiu més diners del que costa les colònies, els diners que han sobrepassat el 100% aniran i s'invertiran a l'esplai.


Si voleu més informació cliqueu aquest enllaç: http://celesquirol.es/colonies/
 


Casal de Setmana Santa

Seguim amb les inscripcions del Casal de Setmana Santa, us podreu inscriure fins al 28 de Març. Sempre a partir de les 18:30. Els dies que hi haurà casal seran dilluns 30 de març a dijous 2 d'abril, l'horari serà de 9:30 a 13:30 amb servei d'acollida que aburà de 8 a 9. El preu del casal serà de 45€ els 4 dies, 5€ més si hi s'utilitza el servei d'acollida. Per a fer la inscripció si sou nenes o nens que ja esteu a l'esplai només haureu de formalitzar la inscripció venint qualsevol dissabte a les 18:30 sense portar cap documentació, només l'import. Ara bé, si no sou participants del centre haureu de portar a més: 


  • Foto 
  • Fotocòpia del CatSalut(tarjeta blava del metge)
  • Fotocòpia del carnet de vacunes
  • Fitxa d'inscripció mèdica que trobaré al següent enllaç  Documents del Centre
  • Fotocòpia del DNI si en té 
  • Fotocòpia del DNI del pare/mare 

Pares i Mares del centre, per a cada amic que porteu al casal tindreu un 10% de descompte acumulable en la inscripció del casal. Notar que el màxim a descomptar serà l'import a pagar. S'entén que si s'apunten 15 amics no es farà un descompte del 150%! Com a màxim descompte pagareu 0€.


 
-Beques

Les beques es tornaran aquest mateix dissabte dia 21 de Març, us enviarem un mail als pares interesats amb tota la informació.





-Sant Jordi

I com cada any, l'esplai celebra el Sant jordi!!!. Estarem a la plaça de l'Ajuntament venent llibres el dia 23 d'abril quasi tot el dia. Us agraïm que si teniu llibres que no sabeu que fer amb ells podeu portar-los a l'esplai, graaàcies!!! Ja us anirem informant...
 
-Barberà - La Mola
 
La vuitena edició de Barberà la Mola es farà el 16 de maig! Aviseu a tots els vostres amics o familiars que estiguin interessats en participar-hi. Les inscripcions ja estan obertes des del 16 de Març, això vol dir que ja us podeu apuntar tots seguit aquest link:
http://www.barberalamola2015.tk/