Sortida, casal, reunió de colònies i molt més!!

Hola esquirolets i esquiroletes!! Aquí arribem amb les últimes notícies de l'Esquirol!!

Avui us informarem sobre la pròxima reunió de colònies, la pròxima sortida que faran tres dels nostres grups, el casal de Setmana Santa, la reunió de comissió de pares i Barberà - La Mola!!

Comencem!

Reunió de colònies d'estiu

El proper 7 de Març esteu tots convocats a la reunió de colònies d'estiu 2015! Al web podreu trobar informació dels dies que sortim, on anem, etc.
Feu click al següent enllaç per trobar tota la informació: Colònies d'estiu


Sortida dels grups: Grans, Mitjans i Petits

El proper dissabte 7 de Març els Grans, Mitjans i Petits tenim una sortida de Zona 11. Anirem els tres grups al Parc de Vallparadís de Terrassa on ens reunirem amb altres grups d'esplai de Terrassa i Sant Cugat també de les edats dels nostres esquirolets, aquest conjunt d'esplais som Zona 11.


Casal de Setmana Santa

Seguim amb les inscripcions del Casal de Setmana Santa, us podreu inscriure fins al 28 de Març. Sempre a partir de les 18:30. Els dies que hi haurà casal seran dilluns 30 de març a dijous 2 d'abril, l'horari serà de 9:30 a 13:30 amb servei d'acollida que aburà de 8 a 9. El preu del casal serà de 45€ els 4 dies, 5€ més si hi s'utilitza el servei d'acollida. Per a fer la inscripció si sou nenes o nens que ja esteu a l'esplai només haureu de formalitzar la inscripció venint qualsevol dissabte a les 18:30 sense portar cap documentació, només l'import. Ara bé, si no sou participants del centre haureu de portar a més:

· Foto
· Fotocòpia del CatSalut(tarjeta blava del metge)
· Fotocòpia del carnet de vacunes
· Fitxa d'inscripció mèdica que trobaré al següent enllaç
  Documents del Centre
· Fotocòpia del DNI si en té
· Fotocòpia del DNI del pare/mare

Pares i Mares del centre, per a cada amic que porteu al casal tindreu un 10% de descompte acumulable en la inscripció del casal. Notar que el màxim a descomptar serà l'import a pagar. S'entén que si s'apunten 15 amics no es farà un descompte del 150%! Com a màxim descompte pagareu 0€.

Barberà - La Mola

La vuitena edició de Barberà la Mola es farà el 16 de maig! Aviseu a tots els vostres amics o familiars que estiguin interessats en participar-hi. Us adavantem que les inscripcions començaran el dia 16 de Març.


Això és tot! Per qualsevol dubte o aclariment no dubteu en escriure'ns a ce.lesquirol@gmail.com