Les notidimecres ja estan aquí!!


Hola esquirolets i esquiroletes!!! Aquí arriben les noticies fresques de cada dimecres!!
Així que comencem!!

Casal d'Estiu

S'acaba el curs i arriba la caloreta i, amb aquest, el casal d'estiu de l'Esquirol. Les activitats que es faran seran d' esplai 100%: excursions cada divendres, anirem a la piscina dues vegades per setmana, farem tallers, gimcanes i moltes coses més! 



Aquest any, com el passat, el dividim en dues franges: Juny/Juliol i per altra banda al Setembre. La franja d'edat és dels 3 (nens nascuts al 2012) als 14 anys (al 2001) separats per grups d'edat. L'horari base serà de 9 a 13:30 amb opció d'acollida de 8 a 9.
Us adjuntem el calendari que conté el llistat de les 8 setmanes i el preu per setmana tenint en compte els festius i el dia, opcional, de festa major de Barberà.

Les inscripcions són fins aquest dissabte 13 de Juny. Correu, no us quedeu sense places!

Colònies d'Estiu 

Cal recordar que les inscripcions per a les colònies d'estiu encara continuen obertes i esteu a temps per poder-vos inscriure. Les colònies d'estiu coincideixen amb l'última activitat del curs, pensada per a nens i nenes de 4 fins a 17 anys. Els monitors organitzen un seguit d'activitats entorn a un centre d'interès, una temàtica sobre la qual tracten les gimcanes, tallers, jocs ...Però les colònies no només estan pensades perquè els nens s'ho passin bé i gaudeixin sinó que també perquè assumeixin diferents valors, convisquin amb altres nens i nenes i s'apropin a la natura.
El preu de les colònies, tot inclòs és de 240€.


 

També ja fa anys tenim la opció per als més petits de la casa (mínim 4 anys, edat d'inscripció a l'esplai), de fer l'estada en comptes de 7 dies de 3 dies donat que al ser més petits les colònies senceres se'ls poden fer llargues. El preu d'aquesta opció és de 100€ i s'ha de tenir en compte que l'arribada a la casa es fa mitjançant el transport vostre i la tornada és amb l'autocar amb tota la colònia sencera. Correu no us quedeu sense places!



Final de curs

El següent dissabte serà el útim dia d'esplai normal, això vol dir que s'acosta la super ACITVITAT DE FINAL DE CURS la qual es realitzarà el dissabte 20. De moment us amagarem la sorpresa però nomes us direm que serà una festa molt grosa per grans i petits en la qual fareu un munt de coses divertides!!!! US HI ESPEREM A TOTS!!!