Ha acabat el curs però... PODREM GAUDIR L'ESTIU

Un any més el curs el curs ha arribat a la seva fi. Fins al final van haver-hi un munt de sorpreses! Vam fer moltíssimes activitats...

De bon matí, vam començar a escalfar motors i il·lusions per a les colònies d'estiu i es que ben aviat vam fer l'activitat prèvia a l'activitat gran de l'estiu per excel·lència. Vam saber que aquestes colònies girarien al voltant de... LES TRES BESSONES!

Una miqueta més tard i acabada l'activitat vam anar a celebrar el fi de curs a la piscina. Un dia genial o en els més petits i els més grans de l'esplai van passar-s'ho d'allò més bé i si no us ho creieu...



 Mireu mireu!

Una vegada ben morenets i amb la panxa buida, era el moment d'anar a dinar, vam anar al bosc de can gorcs on els pares ens esperaven per fer un picnic. 

Havent dinat va passar un fet inesperat... Resulta que ens trobavem, sense saber-ho, a la caseta dels guardaboscos, n'hi havia de novatillos i de més veterans, en va arribar un que deia no se que de que hi havien riscs d'incendis i demés... els veterans, sorprenentment van dir que ja n'havien ressolt moltes d'incidències amb el foc i que, bueno, que ja era el moment que els novatillos n'aprenguèssin... Dit i fet, els novatillos es van posar a tope però... necesitaven ajuda... pel que els hi van demanar als nens i nenes, pares i mares de l'esplai l'Esquirol que si els hi podien ajudar... "I tant" van dir! I plegats van anar per tota Barberà, per grups, sufocant els riscos d'incendi... Al final... podeu estar tranquils ... PODREM GAUDIR L'ESTIU donat que vam aconseguir treure qualsevol risc de foc als parcs i indrets de Barberà!


Un cop acabada l'activitat ens vam trobar a l'ajuntament on vam fer un petit qüestionari als pares. Els pares i nens van haver de respondre una sèrie de preguntes com, per exemple, l'edat de l'esplai, distància de la caminada Barberà - la Mola, etc... Els hi donaven dues respostes i s'havien de colocar a una banda i una altra segons creguèssin que era la resposta. Amb l'equip que encertava no passava res però a qui fallava... Els hi queien galledes d'aigua! Tot i que van aprovar la gran majoria, els pares, mares, nens i nenes hauran d'estudiar a l'estiu! Tot i això ens ho vam passar molt bé tot just abans d'anar a l'esplai on ens esperava un pica pica de germanor i un video-resum del curs que aviat us penjarem!






 Us deixem aquí una sèrie de fotos més! (Si en teniu res ens les podeu fer arribar!)




Finalment recordeu que el dimecres dia 2 és l'últim pagament de colònies! serà un import total a 100€ menys la loteria venuda i restant l'import de la beca!

Encara queda alguna plaça per si us ho esteu repensant! Tingueu en compte que també tenim l'opció de 3 dies per als més petits! 9 en son molts per a ells!

Sobre el casal, les inscripcions no tenen data de tancament! Així que endavant!! Aviat us enviarem fotos sobre com està anant!


Sense res més a afegir, les tres bessones us diuen adeu i fins al pròxim dia 12 de Juliol a les colònies!!
 


Una abraçada molt gran a tots els esquirolets i moltes gràcies per tot aquest magnífic curs!!!