Isabel Higuero guanyadora del premi Ciutat i Cultura de Barberà

Ens alegra poder explicar-vos una gran noticia!

El passat dilluns dia 7 de Juliol, en el context de la festa major, es va fer entrega del premi ciutat i cultura de Barberà del Vallès.

El Premi Ciutat i Cultura pretén recollir l’essència del Premi Estevet i es defineix com un reconeixement municipal a una persona de Barberà del Vallès per la seva contribució al desenvolupament de la ciutat, en el seu creixement en els camps de les arts, de la música, la cultura, la ciència, l’economia, la vida associativa, cultural i qualsevol altra faceta de l’activitat humana en pro de la ciutat.

El lliurament d’aquest guardó te caràcter bianual, i es lliura a persones de Barberà del Vallès.


En aquesta entrega la guardonada ha estat... Isabel Higuero!! 





Potser no la coneixeu tots donat que tot i tenir vinculació a l'esplai, a la parròquia i als seus locals, no coincidim en hores però, per a que ho sapigueu, s'ho mereix i molt, si no, continueu llegint: 

Va néixer a Extremadura i viu a Barberà del Vallès des de l’any 1968. Fa trenta anys, que col·labora, de manera desinteressada en totes les tasques socials que es duen a terme des de la Parròquia de Santa Maria.

És una dona que simbolitza uns valors que el ritme accelerat d’avui dia en ocasions ens fet oblidar. La Isabel ens recorda el veritable significat de la paraula Solidaritat, ja que la seva labor diària està enfocada al servei dels altres. La seva és una tasca social ja que, de manera totalment altruista, porta a terme accions d’ajuda a les persones més desfavorides econòmicament. Aquest servei a la comunitat el desenvolupa mitjançant la seva dedicació i el seu tracte pel de pau,  tendresa i afecte. No obstant això, el valor que millor la caracteritza és la seva humilitat. Humilitat que la fa propera a tot tipus de persones , sense tenir en compte la seva procedència o creença religiosa.

Sempre té un Si a la boca per oferir la seva col·laboració en tot allò que se li proposa.
 

Només ens queda afegir, desde l'esplai, que en donem crèdit de que la Isabel en mereix aquest premi i agraïr la tasca que desenvolupa tant a Barberà, com a la comunitat barberenca, com més concretament a la parròquia i al centre d'Esplai.

Moltes gràcies i felicitats Isabel!