La castanyada, colònies i més noticies!

Hoola a tots! Us portem, com cada dimecres, un recull de les noticies més importants que giren entorn l'esplai! 

Aquí van!

Castanyada


El proper dissabte, dia 25 d’Octubre, celebrarem per avançat la nostra pròpia castanyada! De 16:30 a 18:30 farem esplai normal i alguns grups ens han xivat que faran... panellets! D’altres grups, altres activitats! En tot cas de 18:30 a 21:00 tindrem la nostra paradeta llesta per preparar les millors castanyes de la zona! No us esteu de passar a final de l’esplai a passar una estona amb tots els nens i nenes, pares i mares del centre al caliu d’un bon foc!


1 de Novembre


Tingueu present que el proper dissabte 1 de Novembre no hi haurà esplai donat que és festiu! Aquesta i moltes més dates les podeu trobar, actualitzades, a www.celesquirol.es/calendari.

 

Beques


Tal com vam avançar a la reunió de pares, aquest pròxim dissabte començarem la recollida de la documentació necessària per a les beques. Els encarregats, els quals podreu trobar a les 18:30, en acabar l’esplai, estaran a la sala gran esperant-vos. Seran la Lorena, la Laura i l’Oscar.

Beques, quines beques? Aquest curs, com en d’anteriors, els nens del nostre esplai tenen accés a beques que entreguem a través del MCECC. S’entreguen per a becar la inscripció a l’esplai i les diferents activitats com ho son: les colònies de cap de setmana, d’estiu i casal. Aquestes beques no tenen res a veure amb les beques de l’escola pel que els criteris son distints. Això significa que si no us donen a l’escola no necessàriament significa que no en rebreu d’aquestes. Els barems i requisits son diferents. El resultat de la beca pot ser la deducció del 25%, 50% o 75% de la quota d’inscripció.


Us animem a demanar beques per tal de facilitar l’accés als vostres fills a les activitats del curs. El dia 25 d’Octubre i 8 de Novembre seran els dies per a entregar les beques referides a l’inscripció de curs, les colònies del primer trimestre i el casal de nadal. Ja al gener s’obrirà el plaç per a les beques per les colònies del segon trimestre i de cara al abril-maig per a les colònies d’estiu i casal.


Que necessitem per a demanar les beques?

Hi ha diferents casos:

  • Vaig demanar beca per a les colònies d’estiu 2014 i va ser concedida:

§  No has de portar cap documentació. Simplement dissabte parla amb qualsevol dels encarregats de beques per tal que tornem a validar la documentació ja entregada la primavera passada.

  • No vaig demanar beca per a les colònies d’estiu 2014:

§  No tenim obligació de fer la declaració de la renda:

§  El certificat de convivència (padró) que s'ha de demanar a l'ajuntament del lloc de residència i ha d'estar actualitzat.

§  Declaració de renda del 2013 de cada membre de la família major de 18 anys amb obtenció de rendiments econòmics: fotocòpia de la pàgina on es consignen els membres de la família, del full resum de rendiments i deduccions, i del document d'ingrés o devolució segellat per l'entitat bancària o la delegació d'Hisenda corresponent.

§  No tenim obligació de fer la declaració de la renda. S’ha de presentar una d’aquestes documentacions:

§  El certificat de convivència (padró) que s'ha de demanar a l'ajuntament del lloc de residència i ha d'estar actualitzat.

§  Informe social d'un professional de l'atenció social primària, on s'especifiqui la situació socioeconòmica.

§  Fotocòpia del full de salari o certificat d'ingressos de pensió de tots els membres de la unitat familiar en edat activitat.

§  En cas d'estar en situació d'atur a de no declarar ingressos, els membres de la família majors de 18 anys hauran de presentar una fotocòpia del document acreditatiu on diu si cobren prestació per desocupació o subsidi d'atur o no, com també la quantitat que perceben per aquests conceptes.


Tingueu present que al demanar el padró, en segons quins ajuntaments, poden trigar més d’un dia. Demaneu-lo preferiblement aviat.

 

Inscripció colònies del 1º trimestre


El 15 i 16 de Novembre marxarem de colònies del primer trimestre! La casa de colònies aquest cop serà a Canet de Mar i es diu Can Brugarola. Obrirem les inscripcions el proper Dissabte 8 de Novembre. Recordeu que en la mida del possible no recollirem inscripcions el mateix dia. Aviat rebreu més informació com horaris, que hem de portar, preu, etc. Mentrestant us deixem unes fotos de la casa per tal de fer boca.



 

Reunió de pares


Si no vau poder assistir a la reunió de pares a www.celesquirol.es/cartesidocs podreu trobar la presentació que vàrem fer servir per a explicar-vos tot el que és rellevant de cara al funcionament del curs i, més en particular, el primer trimestre.





Qualsevol dubte que tingueu al respecte no dubteu a escriure’ns a ce.lesquirol@gmail.com