Noves noticies!!

Us portem noticies fresques!!

Ja s'acosta la tardor i com és costum al esplai torna la.....CASTANYADA!!! Ho celebrarem el dissabte 25 d'octubre davant de l'esplai on tindrem castanyes ben calentes a les 18:30!

Sobre la reunió de pares. Recordeu que ens veiem aquest dissabte a les 18:30 a la reunió! Parlarem de coses molt importants com ara el calendari, les beques, les activitats que farem, colònies i moooolt més!

El passat dimarts es va fer un altra pas en la creació del Consell d'Infants de Barberà del Vallès i l'Esquirol hi va a tornar a participar.
El consell d'infants és un punt d'unió dels nens i les nenes de Barberà en el qual podran posar en coneixement de la ciutadania el seu punt de vista.
Si recordem fa uns mesos, el grup de grans va participar, juntament amb l’esplai el Piolet en uns tallers que van servir com a pedra angular del projecte. Preguntes com ara: Com veien la ciutat els infants? Que esperaven d’ella? entre d’altres, van ser les qüestions que, mitjançant, dinàmiques van respondre els nostres grans. 
Ara ja s’ha donat un pas més i ja existeix la base d’aquest consell d’infants. Ahir doncs, en Lluís i la Laia, acompanyats de l’Isma, van ser part clau en l’etapa d’ahir. Van ser ni més ni menys que els “notaris” que van vetllar per tal que el sorteig dels infants que participaran en aquest consell fos el més clara, transparent i correcta possible!

El proper pas serà la formalització del consell, amb les seves bases i els seus participants. Aquesta data serà el proper 12 de Novembre i l’Esquirol, com a part important en la creació d’aquest projecte del municipi, també hi serà present!
Aquí us deixem una foto dels nostres dos petits notaris! Gràcies a ells i als seus pares !


I si encara no teniu la samarreta o el foulard de l'esplai, ho podeu aconseguir al dissabte a les 18:30.