L'Esquirol al Camp Nou!!!

Boneees a tots i a totes!!!

Que tal ha anat el cap de setmana amb dia addicional de festa? A nosaltres molt bé! L'hem aprofitat de valent! Si no us ho creieu... mireu els locals de l'esplai el proper dissabte.

Primer de tot us voldríem donar les gràcies per haver-nos ajudat amb la campanya de la loteria de Nadal. Ja la tenim casi tota recollida. Preguem als que encara no ho han fet que la porteu aquest dissabte sense falta.

Comentar-vos també que aquest dissabte 13 serà l'últim dia de 2014 que hi haurà esplai normal. Però no patiu, ens veurem el dia 20 en la festa de Nadal per passar-nos ho superbé!! L'horari serà des de les 16:30 fins a les 21 aproximadament. Esteu tots convidadíssims!

Ara us portem una noticia que agradarà molt als joves de l'esplai! El dia 16 de desembre anirem els monitors i els joves a veure el PARTIT DE LA COPA DEL REI!!!. Aquest partit enfrontarà al Barça i el Huesca! Serà al Camp Nou i veurem si el Barça tanca la seva classificació per a la següent ronda.



A més, aquest dissabte també us podreu inscriure al Casal de Nadal.

Finalment comunicar que des del proper dissabte 13 fins al dia de al festa de Nadal dia 20 es durà a terme una recollida d'aliments (menjar que trigui en caducar: oli, sucre, pasta, llegums, menjar per a nens...). En aquesta recollida també s'agrairia la donació de joguines!!

Ens veiem dissabte ESQUIROLETS I ESQUIROLETES!!!