Festa de nadal, recollida d'aliments i joguines i el partit.


Hola esquirolets i esquiroletes, us portem les noticies de l'esquirol!

Ja ha arribat el dia que posarà punt i final a aquest trimestre, però ho hem de fer a lo gran i això significa que com cada any... arriba la nostra esperada...
FESTA DE NADAL DE L'ESPLAI L'ESQUIROL!!


Com sempre, es celebrarà el dissabte dia 20, aquest cop els pares haureu d'acompanyar als vostres fills a l'esplai a les 16:30 per fer activitats molt divertides per a tots els nens i pares com per exemple: tallers, jocs i moltes sorpreses més!! Un cop acabada l'activitat a les 18:30 tots plegats farem un pica pica per celebrar l'arribada de Nadal i finalment acabarem a partir de les 19:30 fins aproximadament les 21-21:30 amb el tradicional Quinto de Nadal de L'esquirol!!


Heu de participar Si o Si, ja que com a premi, us esta esperant una GRAN PANERA i tu pots ser un dels afortunats que se la emportarà.

De cara al pica-pica, haureu de portar alguna coseta per menjar, nosaltres, els monitors, ens encarregarem de totes les begudes, plats i utensilis.

També comuniquem que aquest dissabte dia 20 també es dura a terme la recollida d'aliments ( aliments que triguin a caducar com: Oli, sucre, pasta, llegums, menjar per infants...) També us preguem que, per col·laborar en el fet que tots els nens/es tinguin joguines aquest nadal, porteu, si en teniu, alguna joguina usada que ja no feu servir!

Per últim ens agradaria comunicar-vos que el partit del barça el qual vam assistir els monitors i els joves de l'esplai va ser molt emocionant i divertit, ens ho vam passar molt be!!