Feliç 2015 i feliç tornada!

Ja tornem a ser aquí després de les ben merescudes vacances de nadal! Aquesta setmana tornem a engegar motors i amb això ens tornem a posar al dia amb l'actualitat del centre! Ho dividirem en dues parts! Que ha passat a les vacances i que passarà en les pròximes setmanes!



Festa de nadal!

Les vacances de Nadal podrien haver començat fatal! Però mooolt i molt malament! Us expliquem: resulta que el pare Noel i els Reis Mags s'havien enfadat!! El motiu d'això és que els dos deien ser els personatges més guais que portaven regals. Quin enrenou!! Haviem de fer alguna cosa... i ho vam tenir clar! Vam avisar als nostres pares i mares, nens i nenes per tal que ens ajudèssin a arreglar aquesta situació! I... que va passar? Doncs que finalment ho vam aconseguir! El pare Noel i els reis Mags van arribar a la conclussió que tant s'en donava qui fos més guai, tots ho eren donat que el seu objectiu era el mateix: La felicitat dels nens! 

Haviem de celebrar-ho! També despedir-nos la majoria fins l'any següent. Vam passar doncs al picapica, que ens va servir com a berenar previ al quinto de Nadal. Diverses partides on es guanyaven regals van desembocar en la partida definitiva: La gran panera! Panera que va emportar-se-la el Marc, antic monitor del nostre centre. Aqui teniu un avenç de les fotos!




Casal de Nadal

En la linia que vam inaugurar l'estiu passat, en aquestes vacances de nadal hem portat a terme el Casal de Nadal. En aquest casal els nostres nens i nenes han pogut gaudir d'activitats molt novedoses! Han fet pizzes, arbres de nadals amb les seves mans, han fet excursions, multitud de jocs i... carai que curt és! Ens hem quedat sense temps! Hem fet tantes coses que el temps ha passat volant! Aviat us penjarem a la web les fotos més representatives del casal! Aquí us deixem però, una foto de grup.




Patges Reials

Com cada any, un cop enllestida durant la nit la seva feina, els reis mags van fer la seva tradicional aparició a les parròquies de Santa Maria i a l'esglèsia Romànica. Aquest any van ajudar als reis mags com a patges reials l'Elena, la Laura i la Marina! Mireu, mireu com n'estaven de guapes. Cada any l'Esquirol aporta a sa majetats els Reis 3 ajudants per a facilitar-los la seva tasca. Aviat us penjarem fotos d'altres anys!




Barbamec

Durant els primers dies de Gener l'ajuntament va organitzar el tradicional Barbamec. El Barbamec és una activitat que es fa a Can Serra dirigida als nens que estan a les vacances de Nadal. En elles es poden trobar diversos tallers i activitats. Aquest any el Barbamec va comptar amb dos dels nostres monitors! L'Aitor i la Silvia! Aquí us deixem una foto!


Fins aquí el resum del Nadal a l'Esquirol! Ara passem a veure el que tenim al davant.

Tornen els dissabtes d'esplai

Aquest dissabte dia 10 torna l'esplai! Ens tornarem a veure les cares per tal de veure si el pas d'any ens ha fet més vells, més guapos o que... bueno, potser no haurem canviat massa, però si tindrem moltes novetats dissabte rera dissabte al centre! Recordeu l'horari i no us dormiu! de 16:30 a 18:30!


Sortida general del 24 de Gener 

Ja tenim aquí la primera sortida general del curs 2014-15! Serà el proper dissabte dia 24! Marxarem al matí i tornarem a les 18:30. El lloc on anirem serà...  no tan facil! Fem un joc de pistes! Aquí va la primera... és un parc... on hi ha crusants gegants, pastissets gegants, botes gegants i flores gegants... Que'?? Si, això mateix! El parc Frances Macià a Malgrat de Mar, caracteritzat per tenir objectes gegants! Us deixem un video per tal que el veieu!


Durant la setmana que ve us enviarem una carta amb tota la informació referent a la sortida, així com el preu, horari i que hem de portar. Les inscripcions seran el 17 de Gener a les 18:30. Al acabar l'esplai.


Colònies del Segón trimestre

Tal com podeu veure al calendari de la pàgina web del centre, trobem que el 21 i 22 de Febrer seran les colònies del segón trimestre! Més endavant tindrem més informació. Us adavantem, això si, que serà a Calafell


Rua de Carnestoltes

Importantíssim! Pares i mares! Aquest any el 14 de Febrer serà la rua de Carnestoltes de Barberà! Aquest any... anirem disfressats de....

SUPERHEROIS!

Si senyor, Superman, Batman i molts més! Aquest any els pares i mares també podreu participar compartint amb els vostres fills una activitat tant divertida com ho és Carnestoltes! Aviat més informació al respecte! Apunteu-vos-hi papis i mamis! Ens ho passarem d'allò més bé!


Beques

Pares i mares estigueu molt atents a les beques! Aviat s'obrirà el plaç per a demanar les beques per a les activitats del segón trimestre. Aquestes activitats son: Colònies del segón trimestre i Casal de Setmana Santa. 
Que heu de fer? Hi ha dos cassos:
  • Ja estic en el circuit de beques, demanades al primer trimestre: Només ens haureu de confirmar, el dia que us citem, les activitats a les qual participareu. No haureu de portar documentació!
  • No he demanat beques al curs 2014-15. Haureu de portar la documentació referida a la renda de l'any 2013 i el padró municipal on s'indica quants familiars viuen conjuntament a la vostra residència. 

Doncssss! Això és tot papis i mamis! Prengueu nota i no us perdeu cap informació! Qualsevol dubte que tingueu envieu-nos un mail a ce.lesquirol@gmail.com Us respondrem el més aviat que poguem.

Una abraçada i fins dissabte!!!!