Sortida,Carnestoltes, colonies i molt mes!!

Hola esquirolets i esquiroletes!! Us portem noves notícies!
Comencem amb la excursió general del 24:


Sortida general del 24 de Gener 

Ja tenim aquí la primera sortida general del curs 2014-15! Serà el proper dissabte dia 24! Marxarem al matí i tornarem a les 18:30. El lloc on anirem serà...  no tan facil! Fem un joc de pistes! Aquí va la primera... és un parc... on hi ha crusants gegants, pastissets gegants, botes gegants i flors gegants... Que'?? Si, això mateix! El parc Francesc Macià de Malgrat de Mar, caracteritzat per tenir objectes gegants! Us deixem un video per tal que el veieu!


Durant la setmana que ve us enviarem una carta amb tota la informació referent a la sortida, així com el preu, l'horari i el que hem de portar. Les inscripcions seran el 17 de Gener a les 18:30 a l'acabar l'esplai.

Rua de Carnestoltes

Importantíssim! Pares i mares! Aquest any el 14 de Febrer serà la rua de Carnestoltes de Barberà! Aquest any... anirem disfressats de....

BATMAN!

Si senyor, Batman, en Joker i la policia! Aquest any els pares i mares també podreu participar compartint amb els vostres fills una activitat tant divertida com ho és Carnestoltes! Aquest any us podreu disfressar de policies per combatre el mal! Apunteu-vos-hi papis i mamis! Ens ho passarem d'allò més bé!

Colònies del Segón trimestre

Tal com podeu veure al calendari de la pàgina web del centre, trobem que el 21 i 22 de Febrer seran les colònies del segón trimestre! Més endavant tindrem més informació. Us adavantem, això si, que serà a Calafell!
Beques

Pares i mares el pròxim 31 de Gener i 7 de Febrer són les dates per entregar la documentació de beques. Els que ja ho hagin presentat tot, també tindran accés a les beques del 2n trimestre. Heu d'entregar els seguents documents.

  • Declaració de renta del any 2013
  • Patró on indiqui quantes persones viuen a casa seva. 


Aquestes activitats són les del segón trimestre les quals podeu demanar beques: Colònies del segón trimestre i Casal de Setmana Santa. 
Que heu de fer? Hi ha dos casos:

  • Ja estic en el circuit de beques, demanades al primer trimestre: Només ens haureu de confirmar, el dia que us citem, les activitats a les quals participareu. No haureu de portar documentació!
  • No he demanat beques al curs 2014-15. Haureu de portar la documentació referida a la renda de l'any 2013 i el padró municipal on s'indica quants familiars viuen conjuntament a la vostra residència.

                                                           Barbera-la Mola 

La VIII edició de Barbera-la Mola ja s'està apropant. Es farà el dia 17 de maig!! Aviseu a tots els vostres amics amb aquest link que us deixem a continuació!!

http://www.celesquirol.es/barbera_lamola/