Sortida general del dia 24!

Bones a tots/es esquirols començarem per aquest mateix dissabte!!:

SORTIDA GENERAL 24
Aquest mateix dissabte, anirem tots junts al parc Francesc Macià de Malgrat de mar on ens ho passarem molt bé. A més, aquest parc té una cosa que el fa diferent dels altres, i és que totes les figures i objectes són més grans del normal!!! Us deixem un vídeo per a que veieu que no es cap mentida...


Tota la informació sobre la sortida del parc es troba la carta que us vam enviar per correu electrònic.

Carnestoltes

Ja estem tots mans a l'obra preparant la disfressa de Carnestoltes per lluir-la el 14 de febrer. Recordeu que els nens aniran disfressats de... BATMAN!! i els monitors de Joker, en altres paraules, serem els enemics dels vostres nens muhahaha... Us deixem unes fotos per a que veieu de quins personatges estem parlant.



Mantenim la proposta de que els pares podeu participar disfressant-vos de polícies, i així ajudeu a Batman a aturar al joker!!!



Colònies de 2n trimestre
Queda només un mes per a les colònies de 2n trimestre!!! que seran els dies 21 i 22 de febrer a Calafell. Ja us anirem informant. Us recomenem que us fixeu en les beques, aquí, a continuació !!


Beques

El pròxim 31 de Gener i 7 de Febrer són les dates per entregar la documentació de beques. Els que ja ho hagin presentat tot, també tindran accés a les beques del 2n trimestre. Heu d'entregar els seguents documents.

·                     Declaració de renda del any 2013
·                     Padró on indiqui quantes persones viuen a casa seva. 


Aquestes activitats són les del segón trimestre les quals podeu demanar beques: Colònies del segón trimestre i Casal de Setmana Santa. 
Que heu de fer? Hi ha dos casos:

·                     Ja estic en el circuit de beques, demanades al primer trimestre: Només ens haureu de confirmar, el dia que us citem, les activitats a les quals participareu. No haureu de portar documentació!
·                     No he demanat beques al curs 2014-15. Haureu de portar la documentació referida a la renda de l'any 2013 i el padró municipal on s'indica quants familiars viuen conjuntament a la vostra residència.

 Barbera-la Mola 

La octava edició de Barbera-la Mola es farà el 16 de maig! Aviseu a tots els vostres amics o familiars que estiguin interessats en participar-hi, us deixem aquest link a continuació!!