Les notimecres de l'Esquirol


Hola esquirolets i esquiroletes us portem les últimes notícies de l'esplai l'Esquirol!

Comencem
L'últim dissabte vam anar d'excursió al Parc Francesc Macià i va fer un sol radiant!!! Ens ho vam passar molt bé amb les activitats i els diferents objectes gegants del parc, una xulada! Recordeu que teniu les fotos a l'apartat de fotografies i també us deixem un enllaç a continuació perquè pogueu veure-ho en video.








Beques

El pròxim 31 de Gener i 7 de Febrer són les dates per posar-se al dia amb les beques. Les activitats les quals podeu demanar beques: Colònies del segón trimestre i Casal de Setmana Santa. 
Que heu de fer? Hi ha dos casos:

·   Ja estic en el circuit de beques, demanades al primer trimestre: Només ens haureu de confirmar, el dia que us citem, les activitats a les quals participareu. No haureu de portar documentació!

·  No he demanat beques al curs 2014-15. Haureu de portar la documentació referida a la renda de l'any 2013 i el padró municipal on s'indica quants familiars viuen conjuntament a la vostra residència.
Rebreu informació via mail personal amb instruccions sobre les beques del primer trimestre, el casal i les colonies si es que han estat otorgades.

Colònies 2n trimestre

Les colònies ja són molt a prop!!! Aquest dissabte ja us hi podeu apuntar i també si voleu al Sasal de Setmana Santa!!

 Barberà-la Mola 

La octava edició de Barberà-la Mola es farà el 16 de maig! Aviseu a tots els vostres amics o familiars que estiguin interessats en participar-hi, us deixem aquest link a continuació!!

http://www.celesquirol.es/barbera_lamola/