Les noticies de l'Esquirol: Carnestoltes i Colònies del 2º trimestre

Carnestoltes

Ja estem acabant la disfressa de carnestoltes!! Us hem de dir que... des de Hollywood hem rebut una oferta per fer doblatge a la propera pelicula de Batman! Imagineu si són xules les disfresses! Els monitors i monitores aniran del seu temut enemic... en Joker! Qui sortirà victoriòs? El Joker! O no...? 

Batman comptarà amb l'inestimable ajuda del cos de policia de Gotham City! Els pares faran el paper! Ja tenim un grup de pares a ajudar als nens i nens de l'esplai! Papis, mamis, voleu ajudar també?? Veniu aquest dissabte a les 16:30 per tal de confeccionar la vostra disfressa!

Pel dia de Carnestoltes, dia 14 de febrer, han de portar guants i roba de color negra, ja que la disfressa de batman són de colors foscos. Tingueu present que el calçat tambés és fosc. Recordeu que seria recomenable que anessin abrigats ja que posiblement farà fred! Continuem a l'hivern!!





Colònies

Les colònies seràn el proper 21 i 22 de febrer a Calafell a la casa Artur Martorell. El preu de las colònies és de 35€ (10% de descompte si ve també el seu germà). El pagament s'haurà de fer aquest mateix dissabte 7 a les 18:30, després d'acabar l'horari d'esplai. Més informació sobre les colònies a la carta que us vam enviar per mail.






Beques

Aquest dissabte dia 7 de Febrer (ATENCIÓ!!! ÚLTIM DIA!) són les dates per posar-se al dia amb les beques del segòn trimestre. Les activitats per a les quals podeu demanar beques són: Colònies del segón trimestre i Casal de Setmana Santa. 

Que heu de fer? Hi ha dos casos:

·   Ja estic en el circuit de beques, demanades al primer trimestre: Només ens haureu de confirmar, el dissabte, les activitats a les quals participareu. No haureu de portar documentació!

·  No he demanat beques al curs 2014-15. Haureu de portar la documentació referida a la renda de l'any 2013 i el padró municipal on s'indica quants familiars viuen conjuntament a la vostra residència.




Barberà-la Mola 

La vuitena edició de Barberà-la Mola es farà el 16 de maig! Aviseu a tots els vostres amics o familiars que estiguin interessats en participar-hi. Us adavantem que les inscripcions començaran al Març, el dia 16.



P.D.: 
El david ha aprovat Gènere
L'Aitor ja pot caminar sense semblar coix