Carnaval, colònies i barberà la mola a les noves notícies de l'Esquirol


Esquirolets i esquiroletes comencen les notícies de l'Esquirol!!!

Comencem amb Carnaval!!

Ja està gairebé tot acabat, ara només ens falta esperar el gran dia per mostrar al públic les nostres superdisfresses i balls que hem après!! Cal recordar que tothom ha d'estar a l'esplai a les 15:00 i sobretot heu de portar ROBA NEGRA (en cas de no tenir, la més fosca possible), a l'esplai ens disfressarem, donarem els últims detalls als nostres Batmans, Jokers i Policies, repassarem els balls i anirem cap a la rúa!!

Us deixem també un dels balls a aprendre!





El recorregut de la rúa serà el següent: Sortim de Juan de la Cierva cantonada amb la ronda Santa Maria, anirem cap a Marquessos de Barberà i recorrerem el Passeig Doctor Moragas fins a Ronda de l'Est i tornar fins a l'ajuntament. L'hora de sortida serà a dos quarts de sis.

   


Seguim amb Colonies!!!

Les colònies seràn el proper 21 i 22 de febrer a Calafell a la casa Artur Martorell. Com que anem en tren haurem d'estar a la estació a les 9:15. El Diumenge arribarem a les 18:15, també a la estació. Sobretot, reviseu bé la carta que us vam enviar, no us deixeu res!!! I prepareu-vos ja que els monitors hem adquirit un objecte molt especial que utilitzarem aquestes colònies!! Quin és aquest objecte? Què farà aquest objecte? Tan important és?? Totes aquestes preguntes seran resoltes a les colònies!!




Acabem amb Barbera La Mola!!!

La vuitena edició de Barberà-la Mola es farà el 16 de maig! Aviseu a tots els vostres amics o familiars que estiguin interessats en participar-hi. Us adavantem que les inscripcions començaran el dia 16 de Març.


Fins dissabte batesquirols! :-)