Setmana Santa, colònies d'estiu i Barberà La Mola

Boneees a tots esquiroools i esquiroleees com cada setmana us portem les notícies de l'esplai L'Esquirol!!!


Casal de Setmana Santa

Ja el tenim aquí! Aquest dissabte serà l'últim dia per inscriure's! A partir de les 18:30. Els dies que hi haurà casal seran dilluns 30 de març a dijous 2 d'abril, l'horari serà de 9:00 a 13:30 amb servei d'acollida que serà de 8 a 9. El preu del casal serà de 45€ els 4 dies, 5€ més si s'utilitza el servei d'acollida. Per a fer la inscripció si sou nenes o nens que ja esteu a l'esplai només haureu de formalitzar la inscripció venint qualsevol dissabte a les 18:30 sense portar cap documentació, només l'import. Ara bé, si no sou participants del centre haureu de portar a més: 

  • Foto 
  • Fotocòpia del CatSalut (tarjeta blava del metge)
  • Fotocòpia del carnet de vacunes
  • Fitxa d'inscripció mèdica que trobaré al següent enllaç Documents del Centre
  • Fotocòpia del DNI si en té 
  • Fotocòpia del DNI del pare/mare 






 

Pares i Mares del centre, per cada amic que porteu al casal tindreu un 10% de descompte acumulable en la inscripció del casal. Notar que el màxim a descomptar serà l'import a pagar. S'entén que si s'apunten 15 amics no es farà un descompte del 150%! Com a màxim descompte pagareu 0€.



Colònies d’estiu

Tingueu present que ja podeu realitzar el primer pagament o inscripció dels vostres fills aquest mateix dissabte 14 a les 18:30!! Recordeu que el preu de inscripció és de 70€ fins al dissabte 11 d'Abril.


Si voleu més informació cliqueu aquest enllaç: http://celesquirol.es/colonies/



Beques

Les families que no hagueu passat a recollir les beques ho heu de fer, com a molt tard, aquest dissabte.

        
                                                                                 
Sant Jordi

I com cada any, l'esplai celebra el Sant Jordi!!! Estarem a la plaça de l'Ajuntament canviant llibres per menjar el dia 23 d'abril durant tot el dia, aquest menjar anirà destinat a l'ajuda fraternal de la Parròquia als més desfavorits de Barberà. Us agrairiem que si teniu llibres que no sabeu que fer amb ells podeu portar-los a l'esplai per col·laborar amb la iniciativa, gràcies!!!
 

 

Barberà - La Mola
 
La vuitena edició de Barberà la Mola es farà el 16 de maig! Aviseu a tots els vostres amics o familiars que estiguin interessats en participar-hi. Les inscripcions ja estan obertes des del 16 de Març, això vol dir que ja us podeu apuntar tots seguit aquest link:
http://www.barberalamola2015.tk/

Recordeu que aquest dissabte a partir de les 8 anirem caminant fins al Control 2 com a part de l'entrenament. Aquest serà el primer de 3! Apunteu-vos!


I per mes informació sobre Barberà la Mola (distància, entrenaments, inscripcions...) entreu en aquest link: Informació basica edició 2015