Tornem aquest dissabte 11

Boneees a toootss i toteees!!!!!!

Esperem que hàgiu gaudit de les vacancees, tot i que segur que heu trobat a faltar l'esplai... però tranquils... aquest mateix dissabte 11 torna perquè no l'oblideu!! Aquí us deixem l'actualitat del centre!


Casal de Setmana Santa 

El casal de setmana santa ha estat tot un èxit amb 31 nens inscrits! Tots els nens i nenes s'ho han passat mooolt bé al museu Ecureuil, fins i tot van haver de descobrir misteris com a la desaparició d'un quadre! Us deixem algunes fotos! A la web de l'esplai podreu trobar unes quantes més a l'espera que les pengem totes!













 

Colònies d’estiu

Tingueu present que ja podeu realitzar el primer pagament o inscripció dels vostres fills aquest mateix dissabte 14 a les 18:30!! Recordeu que el preu de inscripció és de 70€. Aquest dissabte és l'últim dia per a fer la inscripció.

Si voleu més informació cliqueu aquest enllaç :http://celesquirol.es/colonies/


Barbera la Mola: 

La vuitena edició de Barberà la Mola es farà el 16 de maig! Aviseu a tots els vostres amics o familiars que estiguin interessats en participar-hi. Les inscripcions ja estan obertes des del 16 de Març, això vol dir que ja us podeu apuntar tots seguit aquest link:
 
http://www.barberalamola2015.tk/

Per mes informació sobre Barberà la Mola (distància, entrenaments, inscripcions...) entreu en aquest link: Informació basica edició 2015


Recordeu que aquest dissabte serà el segon entrenament per si us voleu apuntar, és gratuït. També cal dir que ja hem realitzat el primer entrenament i va anar molt bé, amb casi una trentena de participants, esperem amb ànsies el dia de la caminada!! Trobareu més informació sobre l'entrenament en concret a: Facebook. Tot seguit us deixem amb un parell de fotos!




 

Sant Jordi
 I com cada any, l'esplai celebra el Sant Jordi!!! Estarem a la plaça de l'Ajuntament canviant llibres per menjar el dia 23 d'abril durant tot el dia, aquest menjar anirà destinat a l'ajuda fraternal de la Parròquia als més desfavorits de Barberà. Us agrairiem que si teniu llibres que no sabeu que fer amb ells podeu portar-los a l'esplai per col·laborar amb la iniciativa, gràcies!!! Aquest any també tindrem roses al millor preu!


Beques

Per a les activitats d'estiu (casal d'estiu i colònies) s'ha de renovar la documentació. En la majoria dels casos necessitem la declaració de la Renda. Necessitarem la declaració de la Renda 2014 i el padró municipal. Tingueu present el que ahir dimarts dia 7 es va obrir el termini per a presentar la declaració 2014. En quant la tingueu ja podreu demanar la beca per les activitats d'estiu. No badeu doncs a finals de Maig finalitza el plaç per a demanar les beques.

Això és tot! Qualsevol dubte pregunteu-nos via mail: ce.lesquirol@gmail.com