Aquet dissabte no hi ha esplai!!

Bon dia esquirolets i esquiroletes!!!! Aqui arriben les noticies de l'Esquirol!!!

Comencem!

Aquet dissabte 18 no hi ha esplai!!!

El dissabte 18 juntament amb el pont del 1 de maig seran els últims dies sense esplai aquest curs, i la raó de perquè aquest dissabte no hi haurà esplai es perquè els monitors anirem a la sortida de Joresco, un cap de setmana el qual estarà ple de diferents de esplais del MCECC on aprendrem activitats, tindrem xarrades, reflexions etc... serà una trobada que no deixarà indiferent a ningú!

Colònies d’estiu:

Ja ens ha arribat la loteria del pernil, a partir del dissabte 25 el podreu agafar!!

Agraïríem que tots aquells que encara no han fet el primer pagament de 70€ de colònies que ho facin el següent dissabte 25 a les 18:30, gracies.

Si voleu més informació sobre les colònies, cliqueu aquest enllaç :http://celesquirol.es/colonies/

Beques:
A partir del dissabte 25 ja es poden demanar o renovar les beques de colonies d'estiu i casal d'estiu!!
S'han d'entregar nous papers: el padro municipal i la renta de l'any passat!
I en cas d'estar cobran algun tipus d'ajuda entregueu-

nos el paper conforme estan cobran l'ajuda gracies.

Sant Jordi:

 I com cada any, l'esplai celebra el Sant Jordi!!! Estarem a la plaça de l'Ajuntament canviant llibres per menjar el dia 23 d'abril durant tot el dia, aquest aliments aniran destinats a l'ajuda fraternal de la Parròquia als més desfavorits de Barberà. Us agrairem que si teniu llibres que no sabeu que fer amb ells podeu portar-los a l'esplai per col·laborar amb la iniciativa, gràcies!!! Aquest any també tindrem roses al millor preu, en vendrem de vermelles, blaves. blanques i fins i tot uns dracs de peluix!!! I encara mes! si ens compres una rosa t'emportaràs una rosa de xuxes feta per nosaltres!!! 

Barbera la Mola:

La vuitena edició de Barberà la Mola es farà el 16 de maig! Aviseu a tots els vostres amics o familiars que estiguin interessats en participar-hi. Les inscripcions ja estan obertes des del 16 de Març, això vol dir que ja us podeu apuntar tots seguit aquest link:
 
http://www.barberalamola2015.tk/

El dissabte dia 25 es tornarà a fer un entrenament a les 8:00, esperem que vingueu tots per estar preparats!!


Per mes informació sobre Barberà la Mola (distància, entrenaments, inscripcions...) entreu en aquest link: Informació basica edició 2015