Sant Jordi ha arribat!!!


Boneeees un altre cop esquirolets i esquiroletes en les notícies d’aquesta setmana us informarem que s’aproxima Sant Jordi, que vam estar fent l’últim dissabte, Barberà la Mola i moltes més coses!!

Sant Jordi:
Com hem dit Sant Jordi és aquí mateix!!! I com cada any ho celebrarem el dijous 23 davant l’Ajuntament de Barberà Del Vallès , estarem  de 9:00 fins a les 20:00 aproximadament... Recordeu que si porteu 1kg de menjar us ho intercanviem per qualsevol llibre que tinguem a la “paradeta”.

Aquest any també tindrem roses al millor preu, en vendrem de vermelles, blaves. blanques i fins i tot, uns dracs de peluix!!! I encara mes! si ens compres una rosa t'emportaràs una rosa de “xuxes” feta per nosaltres!!! I això no es tot! També tindrem una secció de maquillatge pels nens!! (Papis de l'esplai sigueu uns bons cavallers i porteu a les dones de la vostra casa una bona rosa de l'Esquirol! Si les dones son petitones, potser també s'estimarien un peluix)



Colònies d’estiu:
Ja ens ha arribat la loteria del pernil, a partir d’aquest dissabte 25 el podreu agafar!!


Agrairíem que tots aquells que encara no s'han fet el primer pagament de 70€ de colònies que ho fessin aquest dissabte 25 a les 18:30 o ens notifiquin la inscripció!
Si voleu més informació sobre les colònies, cliqueu aquest enllaç: http://celesquirol.es/colonies/




Beques:
A partir d’aquest mateix dissabte 25 ja es poden demanar o renovar les beques de colònies d'estiu i casal d'estiu!!
S'han d'entregar nous papers: el padró municipal i la renda de l'any passat!
I en cas d'estar cobrant algun tipus d'ajuda entregueu-nos el paper conforme estan cobrant l'ajuda gràcies.



Trobada de monitors/es d’esplais del MCECC:
Aquest últim dissabte quasi tot l’equip de monitors hem estat reunits amb molts altres monitors de Catalunya, on ens hem relacionat, hem après i hem compartit entre tots les experiències de cada esplai per poder aplicar-les al nostre esplai i sigui millor! En altres paraules, ha sigut una gran experiència ens ho vam passar d’allò més bé!! hem aprés d’ells i viceversa .







Barberà - la Mola:
Us informem que aquest dissabte 25 es farà el tercer i últim entrenament de Barbera la Mola!! Que anirà de Barberà fins a Matadepera. Sortirem a les 8:00 del matí des de l'Ajuntament.

La vuitena edició de Barberà la Mola es farà el 16 de maig! Aviseu a tots els vostres amics o familiars que estiguin interessats en participar-hi. Les inscripcions ja estan obertes des del 16 de Març, això vol dir que ja us podeu apuntar tots en aquest link:
Per mes informació sobre Barberà la Mola (distància, entrenaments, inscripcions...) entreu en aquest link: Informació bàsica edició 2015.

El dia 16 de Maig els nens faran una sortida a la mola també! La faran sencera? Ni molt menys! Cada grup d'esplai en farà una adequada a la seva edat. Els petits i mitjans només faran la pujada a la mola, grans i supergrans la faran desde matadepera i joves sencera. Pels nens serà una excursió normal la qual obrirà les inscripcions aquest cap de setmana.